Synty -Henkilökunta
-Hallitus -Yhteystiedot

Silvan webinaari: Kuntametsät

Torstaina 28.10. klo 17-19

Kuntametsiin kohdistuu paljon odotuksia. Onko mahdollista yhdistää virkistyskäyttö, luontoarvot ja taloudellinen tuotto? Entä mitä kansalainen voi tehdä tärkeiden kuntametsien puolesta?

WWF:n johtava metsäasiantuntija Mai Suominen puhuu kuntametsien käytöstä erityisesti kansalaisten näkökulmasta. Miten kunnan metsien hoitoon vaikutetaan ja keitä siihen tarvitaan?

Lisäksi kuullaan kokemuksia kunnista, jotka ovat alkaneet käsitellä omia metsiään jatkuvan kasvatuksen periaattein. Puhumassa Lasse Heikkinen Riihimäeltä ja Timo Vahala Turusta.

Tilaisuus on suunnattu laajasti kuntametsien käytöstä kiinnostuneille kansalaisille, virkamiehille ja kuntapäättäjille. Se on kaikille avoin ja ilmainen. Tilaisuudessa voi esittää kysymyksiä  puhujille.


Voit ilmottautua tilaisuuteen ja esittää kysymyksiä puhujilla etukäteen alla olevalla lomakkeella.

Tilaisuutta voi seurata myös ilman ennakkoilmoittautumista täällä --> Webinaari kuntametsät

Kiitos! Ilmottautumisesi onnistui!
Oho! Oho jotain meni pieleen. Koita myöhemmin uudestaan.

Yhdistyksen synty ja toiminta

Silva perustettiin joulukuussa 2018. Taustalla oli huoli metsäluonnon ja vesistöjen laadun heikkenemisestä sekä puuston yksipuolistumisesta. Yhdistyksen perustajat halusivat vaikuttaa siihen, että suomalaisten talousmetsien käsittelyssä ympäristön ja metsänomistajan näkökulmat huomioidaan entistä paremmin ja tuotetaan samalla laadukasta puuta etenkin pitkäkestoisiin puutuotteisiin. Lue lisää Silvan perustamisesta täältä.

Yhdistyksen toiminnan ydintä on jakaa monipuolista, kattavaa ja tutkittua tietoa jatkuvasta kasvatuksesta ja vastuullisesta metsänkäsittelystä. Järjestämme tapahtumia itse sekä osallistumme alan tapahtumiin. Vauhditamme metsäalan muutosta tuottamalla ja julkaisemalla materiaalia etenkin metsänomistajien sekä metsäalan nykyisten ja tulevien ammattilaisten käyttöön.

Henkilökunta

Hallitus

Yhteystiedot

Metsän jatkuvan kasvatuksen yhdistys Silva ry
Föreningen för kontinuitetsskogsbruk Silva rf
Osoite: Maantie 1, 11100 Riihimäki
Yhdistysrekisterinumero: 223.372
Y-tunnus: 2992986-8