Jäseneksi

Silvan webinaari: Kuntametsät

Torstaina 28.10. klo 17-19

Kuntametsiin kohdistuu paljon odotuksia. Onko mahdollista yhdistää virkistyskäyttö, luontoarvot ja taloudellinen tuotto? Entä mitä kansalainen voi tehdä tärkeiden kuntametsien puolesta?

WWF:n johtava metsäasiantuntija Mai Suominen puhuu kuntametsien käytöstä erityisesti kansalaisten näkökulmasta. Miten kunnan metsien hoitoon vaikutetaan ja keitä siihen tarvitaan?

Lisäksi kuullaan kokemuksia kunnista, jotka ovat alkaneet käsitellä omia metsiään jatkuvan kasvatuksen periaattein. Puhumassa Lasse Heikkinen Riihimäeltä ja Timo Vahala Turusta.

Tilaisuus on suunnattu laajasti kuntametsien käytöstä kiinnostuneille kansalaisille, virkamiehille ja kuntapäättäjille. Se on kaikille avoin ja ilmainen. Tilaisuudessa voi esittää kysymyksiä  puhujille.


Voit ilmottautua tilaisuuteen ja esittää kysymyksiä puhujilla etukäteen alla olevalla lomakkeella.

Tilaisuutta voi seurata myös ilman ennakkoilmoittautumista täällä --> Webinaari kuntametsät

Kiitos! Ilmottautumisesi onnistui!
Oho! Oho jotain meni pieleen. Koita myöhemmin uudestaan.

Uusimman tiedon äärelle

Kun liityt jäseneksi alla, voit samalla klikkauksella tilata kotiin Pekka Juntin ja Anna Ruohosen kirjan Muuttuva metsä - opas jatkuvaan kasvatukseen (Like) yhteishintaan 70 € (sis. jäsenmaksu 40 € + kirja postikuluineen 30 €). Pelkkiä kirjoja voit ostaa esim. Suomalaisista kirjakaupoista kautta maan.

Muuttuva metsä kirjan kansikuva

Miksi liittyä jäseneksi?

Suomen talousmetsiä käsitellään edelleen suurimmaksi osaksi avohakkuisiin perustuen.  Silvan jäsenenä olet mukana uudistamassa metsiemme käsittelyä paremmin ympäristöä huomioivaan suuntaan. Tukesi avulla julkaisemme ja kehitämme hyödyllisiä tutkimustietoon perustuvia materiaaleja, kuten metsänkäsittelyn vaikutuksia vertaileva Silvan metsälaskuri ja jatkuvan kasvatuksen verkko-oppimateriaali. Suunnittelemme jatkuvasti uusia hankkeita yhteistyössä osaavien metsäalan toimijoiden kanssa.

Jäsenille tarjoamme
• säännöllisen uutiskirjeen, jossa ajankohtaista tietoa kestävään metsänhoitoon ja jatkuvaan kasvatukseen liittyvistä materiaaleista, tutkimuksesta ja tapahtumista
• ilmaisen tai muita osallistujia edullisemman pääsyn webinaareihin, koulutustapahtumiin ja muihin tilaisuuksiin
• metsäretkiä jatkuvan kasvatuksen kohteille eri puolilla Suomea
• mahdollisuuden osallistua ja vaikuttaa yhdistyksen toimintaan

Miten mukaan?

Jäseneksi liittyminen on helppoa ja edullista. Silvan vuosittainen jäsenmaksu on henkilöjäsenille 40 € (eläkeläisille ja opiskelijoille 30 €). Yhteisöille/yrityksille on liikevaihdon mukaan määräytyvä jäsenmaksu, joka on alle 3 M liikevaihdolla 400 € ja yli 3M liikevaihdolla 1000 €.

Jos haluat tukea Silvan toimintaa runsaammin, voit liittyä kannatusjäseneksi haluamallasi tukisummalla (yksityinen 80-20 000 €, yhteisö 1000-20 000 €). Tukeen voidaan liittää yhteistä toimintaa ja viestinnällistä yhteistyötä. Jos tämä kiinnostaa, ota yhteyttä (arja.alikoivisto@jatkuvakasvatus.fi) ja kerro haluamasi kannatusmaksu. Toimintaamme tukevia organisaatioita löydät sivulta Kumppanit.

Klikkaa itsesi mukaan älykkään ja tuottavan metsänhoidon tiimiin!

Liity jäseneksi (ja tilaa kirja) tästä