Jäseneksi

Silvan webinaari: Kuntametsät

Torstaina 28.10. klo 17-19

Kuntametsiin kohdistuu paljon odotuksia. Onko mahdollista yhdistää virkistyskäyttö, luontoarvot ja taloudellinen tuotto? Entä mitä kansalainen voi tehdä tärkeiden kuntametsien puolesta?

WWF:n johtava metsäasiantuntija Mai Suominen puhuu kuntametsien käytöstä erityisesti kansalaisten näkökulmasta. Miten kunnan metsien hoitoon vaikutetaan ja keitä siihen tarvitaan?

Lisäksi kuullaan kokemuksia kunnista, jotka ovat alkaneet käsitellä omia metsiään jatkuvan kasvatuksen periaattein. Puhumassa Lasse Heikkinen Riihimäeltä ja Timo Vahala Turusta.

Tilaisuus on suunnattu laajasti kuntametsien käytöstä kiinnostuneille kansalaisille, virkamiehille ja kuntapäättäjille. Se on kaikille avoin ja ilmainen. Tilaisuudessa voi esittää kysymyksiä  puhujille.


Voit ilmottautua tilaisuuteen ja esittää kysymyksiä puhujilla etukäteen alla olevalla lomakkeella.

Tilaisuutta voi seurata myös ilman ennakkoilmoittautumista täällä --> Webinaari kuntametsät

Kiitos! Ilmottautumisesi onnistui!
Oho! Oho jotain meni pieleen. Koita myöhemmin uudestaan.

Miksi liittyä jäseneksi?

Jäsenenä olet mukana uudistamassa Suomen metsien käsittelyä paremmin ympäristöä huomioivaan suuntaan ja saat ajantasaista tietoa metsän jatkuvasta kasvatuksesta. Pääset myös osallistumaan joko ilmaiseksi tai muita osallistujia edullisemmin seminaareihin, koulutustapahtumiin ja muihin tilaisuuksiin.

Kanssamme pysyt myös metsänhoidon viimeisimmän tiedon äärellä, sillä julkaisemme jatkuvasti uutta tietoa metsänkäsittelyyn liittyen.

Miten mukaan?

Jäseneksi liittyminen on helppoa ja edullista. Henkilöjäsenen vuosimaksu on vain 40 € vuodessa ja opiskelija-/eläkeläishinta on 30 € vuodessa. Yritys- ja yhteisöjäsenille on liikevaihdon mukaan määräytyvä vuosimaksu, alle 3M € liikevaihdolla 400 € ja yli 3M€ liikevaihdolla 1000 € vuodessa. Klikkaa itsesi mukaan älykkään ja tuottavan metsänhoidon tiimiin!

Liity nyt->