Jäsenyys

Liity nyt

Mitä saat?

Jäsenenä olet mukana uudistamassa suomen metsänhoidon linjaa ja saat ajantasaista tietoa jatkuvan kasvatuksen tiimoilta. Pääset myös osallistumaan joko ilmaiseksi tai muita osallistujia edullisemmin seminaareihin, koulutustapahtumiin ja muihin tilaisuuksiin.
Kanssamme pysyt myös metsänhoidon viimeisimmän tiedon äärellä sillä julkaisemme jatkuvasti uutta tietoa metsänhoidosta ja siihen liittyvistä asioista.

Osallistumalla autat

Osallistumalla autat yhdistystämme toimimaan voimakkaana vaikuttajana metsänhoidon kehityksessä ja päätöksenteossa. Jäsenyytesi auttaa meitä edistämään jatkuvan kasvatuksen menetelmän käyttöä metsänhoidossa ja siten turvaamaan talousmetsien tulevaisuuden ja ympäristön monimuotoisuuden säilymisen. Tuotamme ja julkaisemme myös koulutusmateriaalia, joka auttaa metsäammattilaisia palvelemaan metsänomistajia entistä paremmin ja kattavammin. Me olemme todellakin metsänomistajan ja metsän ystävän asialla!

Liity jäseneksi

Jäseneksi liittyminenon helppoa ja edullista. Henkilöjäsenen vuosimaksu on vain 80€/vuosi ja opiskelija/eläkeläishinta on puolet siitä eli 40€/vuosi. Yritys- ja yhteisöjäsenille on liikevaihdon mukaan määräytyvä vuosimaksunsa. Klikkaa itsesi mukaan älykkään ja tuottavan metsänhoidon tiimiin!

Liity nyt

Haluatko kumppaniksi?

Monet puunjalostusteollisuuden yritykset tarvitsevat enemmän kunnollista puuraaka-ainetta ja jatkuva kasvatus tuottaa sitä. Me haluamme auttaa Suomalaisia yrityksiä tuottamaan entistä korkeamman jalostusasteen tuotteita metsistämme. Olet erittäin tervetullut kumppaniksemme silloin kun päämääräsi ovat linjassa jatkuvan kasvatuksen metsänhoidon järkevien periaatteiden kanssa. Ole meihin yhteydessä niin suunnittelemme yhdessä meitä kaikkia hyödyttäviä toimenpiteitä ja tapahtumia.