Jäsenyys

Liity nyt

Miksi liittyä jäseneksi?

Jäsenenä olet mukana uudistamassa suomen metsien hoitoa tuottavampaan ja paremmin ympäristöä huomioivaan suuntaan ja saat ajantasaista tietoa metsän jatkuvasta kasvatuksesta. Pääset myös osallistumaan joko ilmaiseksi tai muita osallistujia edullisemmin seminaareihin, koulutustapahtumiin ja muihin tilaisuuksiin.
Kanssamme pysyt myös metsänhoidon viimeisimmän tiedon äärellä, sillä julkaisemme jatkuvasti uutta tietoa metsänhoidosta ja siihen liittyvistä asioista.

Osallistumalla autat

Osallistumalla autat yhdistystämme toimimaan voimakkaana vaikuttajana metsiä koskevassa päätöksenteossa. Jäsenyytesi auttaa meitä edistämään jatkuvan kasvatuksen menetelmän käyttöä ja siten turvaamaan talousmetsien tulevaisuutta ja metsäluonnon monimuotoisuutta. Tuotamme ja julkaisemme myös koulutusmateriaalia, joka auttaa metsäammattilaisia palvelemaan metsänomistajia entistä kattavammin. Me olemme metsänomistajan ja metsän ystävän asialla!

Liity jäseneksi

Jäseneksi liittyminen on helppoa ja edullista. Henkilöjäsenen vuosimaksu on vain 40 € vuodessa ja opiskelija-/eläkeläishinta on 30 € vuodessa. Yritys- ja yhteisöjäsenille on liikevaihdon mukaan määräytyvä vuosimaksu, alle 3M€ liikevaihdolla 400 € ja yli 3M€ liikevaihdolla 1000 € vuodessa. Klikkaa itsesi mukaan älykkään ja tuottavan metsänhoidon tiimiin!

Liity nyt

Tule kumppaniksi!

Monet puunjalostusteollisuuden yritykset tarvitsevat lisää laadukasta puuraaka-ainetta ja jatkuva kasvatus tuottaa sitä. Me haluamme auttaa suomalaisia yrityksiä tuottamaan entistä korkeamman jalostusasteen tuotteita metsistämme. Olet erittäin tervetullut kumppaniksemme silloin kun päämääräsi ovat linjassa jatkuvan kasvatuksen metsänhoidon periaatteiden kanssa. Ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä meitä kaikkia hyödyttäviä toimenpiteitä ja tapahtumia!